‘Van sokjes kopen bij de Hema naar het regelen van een uitvaart’

Geschreven door Anke Velstra
9 maart 2020
Een poosje geleden mocht ik Anne interviewen voor mijn podcast.
 
Anne’s eerste kindje Gabriël werd stil geboren bij bijna 24 weken zwangerschap. Tijdens de 20 weken echo bleek dat zijn nieren niet werkten als gevolg van cystenieren. Een aandoening die niet met het leven verenigbaar is.
 
Ze kwamen voor de moeilijke keuze te staan om de zwangerschap uit te dragen, af te breken of te wachten tot Gabriël zelf zou overlijden in de buik. Anne vertelt in deze podcast over het proces waar zij als ouders doorheen zijn gegaan, hoe zij de dingen hebben aangepakt en ook hoe ze zich hebben voorbereid op een nieuwe zwangerschap.
 

We hebben een prachtig gesprek gehad over een heel kwetsbaar onderwerp, maar uit de manier waarop Anne met haar partner dit proces heeft doorlopen, straalt zoveel moed en kracht.

Je kunt de podcast beluisteren via onderstaande link of op alle podcast kanalen, zoals Spotify via Moedermoed.

Ik wens je veel inspiratie en luisterplezier toe!

<iframe src="https://anchor.fm/anke-velstra/embed/episodes/Van-sokjes-kopen-bij-de-Hema-naar-het-regelen-van-een-uitvaart-ebbqnv/a-a1ln8b4" height="102px" width="400px" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

p.s.
Anne zet zich in voor vrouwen die het graag anders willen in hun leven, maar niet goed weten hoe.
Je kunt Anne volgen op Instagram.

Ben je benieuwd wat ik als bevallingscounsellor verder nog doe, naast het opnemen van podcasts?
Volg mij dan op Instagram.

Anke Velstra

Geschreven door: Anke Velstra

Ik ben Anke Velstra, gediplomeerd en ervaren counsellor, bevallingstrauma therapeut & doula gespecialiseerd in bevalangst en bevallingstrauma.

Gerelateerde Posts