“Op een donderdagavond kwam er een bericht van Anke langs op facebook. De inhoud raakte me, en heb gelijk een DM gestuurd. Binnen een week hadden we een belafspraak gepland. Na het kennismakingsgesprek voelde ik al de eerste opluchting. Er is iets aan mijn issues te doen!”

Annika Huizinga

Gratis eerste consult van 30 minuten aanvragen

Iedere situatie is uniek en ik kan me daarom ook heel goed voorstellen dat je je afvraagt of mijn diensten voor jouw situatie geschikt zijn.

Daarom bied ik je graag vrijblijvend een eerste gratis consult van 30 minuten aan. Dit consult vindt telefonisch of online plaats, wat jij maar het prettigste vindt en verplicht je tot niets.

We kunnen samen kennismaken, ik luister naar je verhaal en vragen en maak een inschatting of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen.

Vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op om een afspraak in te plannen. Plaats voor de zekerheid ook even je e-mailadres in het bericht zelf.

Heb je binnen 3 werkdagen geen reactie op je verstuurde bericht ontvangen? Dan is er mogelijk wat mis gegaan bij het verzenden via onderstaand formulier. Verstuur je bericht dan nogmaals via contact@ankevelstra.nl

1 + 1 =

Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met jouw persoonlijke gegevens. Ik verwijs je hiervoor naar mijn privacy verklaring.