Interview met Suzan van praktijk 925: een eerlijk gesprek over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken

Geschreven door Anke Velstra
11 mei 2020

Interview met Suzan van praktijk 925: een eerlijk gesprek over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken

Vanaf het moment dat je zwanger bent, beginnen ook je verwachtingen te groeien…

Verwachtingen over het kindje dat in je buik groeit, verwachtingen over je zwangerschap, de bevalling en ook over het moederschap.
Maar wat als die verwachtingen niet uitkomen, bijvoorbeeld doordat:

? je een miskraam kreeg?
? je te maken kreeg met complicaties tijdens je zwangerschap?
? je bevalling anders liep dan gehoopt?
? je je kindje verloor tijdens of vlak na de bevalling?
? je niet direct overliep van moedergevoelens?

Met Suzan Brussee-Buijs van Praktijknine2five heb ik voor de Moedermoed podcast een openhartig gesprek gehad over het moederschap en alles wat daarbij hoort

Deze podcast is een beetje anders dan je van me gewend bent, want dit keer geen voorbereid interview, maar een spontaan gesprek. Het interview is puur, hier en daar een tikkeltje rauw en absoluut heel erg de moeite waard om te luisteren.

Je kunt de podcast beluisteren via de link onderaan dit bericht of via alle bekende podcast kanalen, zoals: Spotify of Apple podcasts via Moedermoed.

Vond je deze podcast inspirerend en waardevol?
We horen het heel graag van je, bijvoorbeeld door een screenshot te delen via Instagram en Suzan en mij daarin te taggen, een privé berichtje via Instagram of door een mailtje via suzan@praktijknine2five.nl of contact@ankevelstra.nl.

<iframe src="https://anchor.fm/anke-velstra/embed/episodes/Interview-met-Suzan-van-praktijk-925-een-eerlijk-gesprek-over-het-moederschap-en-alles-wat-daarbij-komt-kijken-eds4t2" height="102px" width="400px" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Anke Velstra

Geschreven door: Anke Velstra

Ik ben Anke Velstra, gediplomeerd en ervaren counsellor, bevallingstrauma therapeut & doula gespecialiseerd in bevalangst en bevallingstrauma.

Gerelateerde Posts