Heb je een ingrijpende bevalling doorgemaakt en zoek je manieren om te herstellen om voluit te kunnen genieten van het moederschap?

Schrijf je in voor de gratis online informatie sessie ‘Herstellen van een traumatische bevalling’, waarin we dieper ingaan op cruciale aspecten van herstel na een traumatische bevalling. Ontdek waarom klachten bij een bevallingstrauma vaak anders zijn dan je aanvankelijk dacht en waarom het wachten op verbetering niet altijd de oplossing is.

Reserveer nu je plek
⬇️

Je kunt anoniem deelnemen aan deze informatiesessie. Je bent voor anderen niet te zien en te horen. Na afloop wordt een replay verstuurd, die nog enkele dagen terug te kijken is.

Wat we gaan bespreken:

Z

Klachten: Leer welke klachten vaak bij een bevallingstrauma passen en waarom deze soms anders zijn dan je in eerste instantie zou vermoeden.

Z

Tijd heelt niet alles: Begrijp waarom deze klachten niet vanzelf verminderen, zelfs niet als je geduldig afwacht. Ontdek waarom actieve stappen ondernemen van essentieel belang is.

Z

Waarom je de grip verloor: Ontdek de dieperliggende redenen waarom je misschien niet voor jezelf kon opkomen tijdens de bevalling, ondanks dat je dat wel graag had gewild.

Z

Waar sta je in je herstel: Leer hoe je bij jezelf kunt inschatten of je je traumatische bevalling goed hebt verwerkt en waarom dit inzicht van invloed is op je verdere herstel.

Z

De weg naar herstel: Ontdek de essentiële elementen die nodig zijn voor een succesvol herstelproces.

In deze waardevolle sessie gaan we dieper in op belangrijke onderwerpen die je waardevolle inzichten bieden voor jouw herstel na een traumatische bevalling. 
Mis hem niet!

Hieronder een selectie van de reacties van mensen die je voorgingen en eerdere masterclasses, workshops en videotrainingen van mij bekeken.