Online training: Zo bevalt het beter

Een training speciaal voor zwangeren die bevallen spannend vinden

Stel je eens voor dat je alle angst die je nu voelt kunt loslaten.

Stel je eens voor dat je ontspannen en vol vertrouwen je bevalling tegemoet kunt gaan.

Stel je eens voor dat je bevalling een ervaring wordt, waar je je hele leven goed op kunt terugkijken, wat er ook gebeurt.

 

Een zwangerschap is een hele mooie en bijzondere tijd om te mogen meemaken. En toch merk je, nu de bevalling steeds dichterbij komt, dat je het spannend vindt. En dat kan verschillende redenen hebben. Misschien vindt je het spannend, omdat/doordat:

  • dit je eerste kindje is en je nog niet zo goed weet wat je allemaal kunt verwachten en hoe je je het beste kunt voorbereiden.
  • je heftige bevallingsverhalen hebt gehoord en gelezen van andere vrouwen, die je behoorlijk bang maken.
  • je eerder een traumatische bevalling of andere heftige ervaring in je leven hebt meegemaakt, waardoor je heel erg bang bent om tijdens de bevalling de controle te verliezen.

Hoe meer de bevalling nadert, hoe banger je wordt. Je krijgt er echt de kriebels van en merkt dat je door deze onrust steeds minder kunt genieten van je zwangerschap. Je wilt niet met deze angst en stress de bevalling ingaan, maar weet ook niet goed hoe je nog een ontspannen gevoel kunt krijgen deze laatste maanden.

Dit is niet hoe het hoeft te zijn en wij kunnen je helpen om dit achter je te laten

 

De training ‘Zo bevalt het beter’ wordt gegeven door:

Olga ter Hart

doula en geeft zwangerschapscursussen bij Baby&Co

Anke Velstra

bevallingscounsellor & doula, gespecialiseerd in angst&trauma

Wat ga je ontdekken tijdens deze online training?

In de gratis online training ‘In 5 stappen naar meer vertrouwen in je bevalling’  hebben we de vijf essentiële onderdelen in je voorbereiding op je bevalling gedeeld, die helpen om de stress en angst te verminderen en de kans op een positieve bevalervaring zo groot mogelijk maken.

Maar…

hoe weet je nu precies welke rechten, opties en keuzes je allemaal hebt?

hoe neem je zelf de regie en ga je staan voor jouw wensen

hoe maak je jouw geboortewensen het beste bespreekbaar met je verloskundige of gynaecoloog?

hoe breng je nu alle kennis die je hebt opgedaan samen tot een goed bevalplan?

wat doe je op het moment dat alles tijdens je bevalling anders loopt dan verwacht en toch de angst en paniek toeslaat?

Dat is precies waar wij je bij kunnen helpen.
En dat we gaan doen in de twee-delige online training ‘Zo bevalt het beter’
In deze training geven we je nog meer verdieping, niet alleen qua kennis, maar vooral ook door te doen, te ervaren en het delen van heel veel praktische tips. Uit ervaring weten dat daar bij de meeste zwangeren een grote behoefte aan is.

Na deze training weet je…

welke keuzes en opties je hebt als zwangere/barende en weet je ook hoe je op een goede en gefundeerde manier tot keuzes komt, zodat je er later met een goed gevoel op kunt terugkijken.

welke houdingen prettig zijn om de weeën in opvangen en welke houdingen fijn zijn tijdens de persfase. Ook leer je hoe je met je houding de ligging van je kindje op een positieve manier kunt beïnvloeden, zodat de kans op een soepele bevalling zo groot mogelijk wordt.

welke eenvoudige en praktische tools je kunt inzetten om de pijn van de weeën te kunnen verzachten, zodat je tijdens je bevalling zo ontspannen mogelijk kunt blijven.

wat te doen als de stress en paniek toeslaan tijdens de zwangerschap en bevalling en hoe je dit om kunt zetten naar ontspanning.

hoe je de regie kunt houden, wat er ook tijdens je bevalling gebeurt, zodat je je bevalling met meer vertrouwen tegemoet kunt gaan.

De laatste training sluiten we af met een hele speciale visualisatieoefening, die je de kracht en het vertrouwen geven die je nodig hebt tijdens je bevalling. We verstevigen met deze speciale oefening, alles wat we tijdens de trainingen hebben besproken, zodat je het niet alleen met je hoofd weet, maar het ook met je hele lijf kunt voelen en ervaren. En een blauwdruk kan achterlaten voor toekomstig succes.

Uiteraard krijg je na afloop van de training de opname van de visualisatie oefening toegestuurd, zodat je hem later nog eens in alle rust kunt herhalen.

Meld je nu aan voor de online training: ‘Zo bevalt het beter’

De training ‘Zo bevalt het beter’ vindt online plaats, dus je kunt lekker meedoen vanuit je eigen woonkamer, slaapkamer of waar je dan ook maar bent. 

 We vinden persoonlijke aandacht tijdens deze training heel erg belangrijk. Daarom zullen er maar een beperkt aantal plekken voor deze training beschikbaar zijn.

 We zullen je tijdens deze training heel veel dingen aanreiken waar je zelf mee aan de slag kunt. Het gaat er namelijk niet om wat wij belangrijk vinden, maar dat jij de allerbeste keuzes maakt voor jezelf. Jij bent de expert van jezelf en alleen jij weet wat het allerbeste is voor jou en je kindje.

En uiteraard hoef je geen persoonlijke dingen te delen waar jij je niet goed bij voelt.

 De training vindt plaats op:

 8 oktober 2020 van 19.00-21.00

 17 oktober 2020 van 9.30-11.30 

 Jouw investering voor deze training bedraagt €97,-

 Bonus: Als je je voor 29 september 2020 aanmeldt, dan krijg je er ook nog een persoonlijke geboorteplan check van ons bij.

 Via onderstaande knop kun je jouw plaats reserveren.

Na het invullen van je gegevens, ontvang je z.s.m. een bericht met daarin meer informatie over de workshop en de betaling.

Bevallen is iets wat je maar een of hooguit enkele keren in je leven doet.

En de herinnering aan de geboortedag van je kindje is er eentje die je je hele leven bij zal blijven, dus het allerliefste maak je daar natuurlijk een zo mooi mogelijke herinnering van.

We kunnen je geen garanties geven voor jouw droombevalling door deze training, maar dat kan niemand. Als er iets is dat zich niet laat plannen of voorspellen, dan is dat wel een bevalling. 

Wel maak je door deze voorbereiding de kans op een positieve ervaring zo groot mogelijk, wat er ook gebeurt.