Wanneer noem je een bevalling nu heftig of traumatisch?
Deze vraag wordt mij bijna altijd gesteld door de vrouwen die ik spreek tijdens vrijblijvende kennismakingsgesprekken.

En ergens kan ik me die vraag ook wel voorstellen, want misschien was jouw bevalling op papier eentje volgens het boekje, maar toch voelt het voor jou niet zo. Of ging hij juist razendsnel en kon je het daardoor niet goed bevatten. Of ken je vrouwen die in jouw ogen het nog heftiger hebben meegemaakt dan jij, met andere woorden… waar doe je nu eigenlijk moeilijk over?

Ergens zoek je voor jezelf een stukje houvast…
Dat de heftige gevoelens en emoties die je voelt als je aan bevalling denkt, legitiem zijn.

Wanneer noem je een bevalling nu heftig of traumatisch?
Ik vertel je er alles over in deze podcast.

In deze podcast heb ik het over een gratis symptomen checklist. Vraag nu je symptomen checklist gratis aan via deze link. Samen eens verder doorpraten over jouw persoonlijke situatie? Dat doe je door het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Pin It on Pinterest

Share This