Online workshop: In vertrouwen bevallen tijdens de Corona crisis

Je bent zwanger, van harte gefeliciteerd!
Een hele mooie en bijzondere tijd om te mogen meemaken. En toch kan het zijn dat deze bijzondere tijd nu wordt overschaduwd door de Corona crisis.

Ik kan me als bevallingscounsellor heel goed voorstellen dat dit je behoorlijk onzeker en misschien zelfs wel angstig maakt:

* Hoe komt het allemaal als ik moet bevallen?
* Mag mijn geboortepartner er dan nog wel bij zijn?
*Kan ik nog wel bevallen op de manier waarop ik het graag wil?
* En wat als ik Corona krijg?

Voor je het weet, pieker je er een eind op los en lig je er ’s nachts wakker van.
En merk je dat je steeds minder kunt genieten van je zwangerschap.
Een tijd die je nooit meer kunt inhalen of kunt overdoen.

Ik weet als geen ander hoe het is om een spannende zwangerschap mee te maken en hoe onzeker je dat kan maken.

In 2017 was ik zwanger van onze tweede en halverwege de zwangerschap werd ik geconfronteerd met de complicatie placenta previa. Van het ene op het andere moment veranderde ik in een tikkende tijdbom: ik kon elk moment een bloeding krijgen, met alle mogelijke gevolgen van dien.

Ik was angstig en onzeker over de afloop en merkte dat ik steeds minder kon genieten van dat kleine mannetje dat in mijn buik groeide.

Zwanger zijn en bevallen doe je in de meeste gevallen maar een of enkele keren in je leven. Het is dan ook een ervaring die je je hele leven bij blijft. Ik wist dat iets moest, in actie moest komen om ervoor te zorgen dat ik straks goed op de zwangerschap en de bevalling zou kunnen terugkijken.

Ik was destijds al enige jaren gediplomeerd en professioneel coach en al mijn kennis heb ik ingezet om het tij te keren. Om de angst en onzekerheid te kunnen omzetten naar vertrouwen. En dat is me gelukt.
Ik kan goed terugkijken op de zwangerschap en de bevalling, ondanks dat ik ook tijdens de bevalling met behoorlijk heftige complicaties werd geconfronteerd.

Na deze ervaring heb ik me verder ontwikkeld en laten opleiden tot bevallingscounsellor. In mijn praktijk help ik dagelijks zwangeren en moeders die te maken hebben met angst, stress en trauma en I ❤️ my job. Helaas zie ik de meeste vrouwen pas na hun bevalling, als het leed al is geschied en ze een bevallingstrauma hebben opgelopen.

Ik gun jou een zoveel betere ervaring, wat er ook gebeurt

Genieten van je zwangerschap en in vertrouwen je bevalling tegemoet

Dat is precies waar ik je bij kan helpen en waar we in de online workshop: In vertrouwen bevallen tijdens de Corona crisis mee aan de slag gaan.

Tijdens deze online workshop ontdek je:

hoe je kunt omgaan met je angsten en onzekerheden. Niet door ze weg te stoppen, maar juist door ze uit te nodigen, zonder ze de regie te geven.

hoe je weloverwogen keuzes kunt maken over je bevalling.

hoe je je geboortewensen kunt omzetten naar een Coronaproof geboorteplan.

welke tips en tools je kunt inzetten om te ontspannen wanneer toch de angst en paniek toeslaan, zowel tijdens je zwangerschap, als tijdens je bevalling.

De workshop sluiten we af met een hele speciale visualisatieoefening, die je de kracht en het vertrouwen geeft die je nodig hebt tijdens je bevalling. Na afloop van de workshop ontvang je een opname van de visualisatie oefening, zodat je hem later nog eens in alle rust kunt herhalen.

Doe mee aan de online workshop: ‘In vertrouwen bevallen tijdens de Corona crisis’

De workshop ‘In vertrouwen bevallen tijdens de Corona crisis vindt online plaats, dus je kunt lekker meedoen vanuit je eigen woonkamer, slaapkamer of waar je dan ook maar bent.

Je komt niet in beeld en bent voor de andere deelnemers ook niet te horen. Je kan met mijn communiceren via de chatfunctie.

Ik zal je tijdens deze workshop vooral veel dingen aanreiken waar je zelf mee aan de slag kunt. Je hoeft geen persoonlijke dingen te delen waar jij je niet goed bij voelt.

Je investering voor deze workshop bedraagt op dit moment slechts €34,95.

De workshop vindt plaats op:

25 april 2020 van 10.00 – 12.00

Na het invullen van je gegevens, ontvang je z.s.m. een bericht met daarin meer informatie over de workshop.