Moet ik een klacht indienen over mijn bevalling of niet?

Geschreven door Anke Velstra
18 augustus 2020

Moet ik een klacht indienen over mijn bevalling of niet?

 

Deze vraag krijg ik bijna dagelijks te horen van de cliënten die ik begeleid bij het verwerken van hun bevalling. Omdat het een vraag is waar veel vrouwen mee worstelen na een heftige bevalling en omdat er nog best wel een taboe op rust, besloot ik er een podcast over op te nemen.

Een klacht indienen is best wel een stap en daarom is het ook een vraag waar je niet gemakkelijk ja of nee op kunt antwoorden. Er zijn best wel wat dingen die je in overweging moet nemen.

Welke dingen dat zijn, dat deel ik met je in deze podcast. Daarnaast deel ik een aantal tips die je kunnen helpen in de voorbereiding van zo’n gesprek.

Je beluistert de podcast onder dit bericht of via jouw favoriete podcast app onder de naam Moedermoed.

Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jouw belangrijkste inzicht is na het luisteren van deze podcast. Zou je me dat willen laten weten via contact@ankevelstra.nl of via een dm op Facebook of Instagram?

<iframe src="https://anchor.fm/anke-velstra/embed/episodes/Moet-ik-een-klacht-indienen-of-niet-eiar6n" height="102px" width="400px" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Anke Velstra

Geschreven door: Anke Velstra

Ik ben Anke Velstra, gediplomeerd en ervaren counsellor, bevallingstrauma therapeut & doula gespecialiseerd in bevalangst en bevallingstrauma.

Gerelateerde Posts