Geef je bevalling een plekje

Anke Velstra – bevallingscounsellor
Gespecialiseerd in angst & trauma

Je bevalling verliep anders dan je van tevoren had verwacht of gehoopt. Misschien was het op sommige momenten heftig, maar echt traumatisch kun je het ook niet noemen.

In je hoofd kun je wel accepteren hoe het is gegaan en weet je ook dat dit de best mogelijke manier was, maar het is net alsof je hart en je ziel er geen berusting in kunnen vinden.

Je voelt je verdrietig en blijft jezelf maar afvragen ‘wat als…’ of ‘had ik maar…’

Je partner en/of naast omgeving kunnen niet begrijpen waarom de bevalling je nog steeds zo bezighoudt, want is alles is toch uiteindelijk goedgekomen?

Herkenbaar?

Je blijft voor je gevoel maar hangen in deze gevoelens en komt niet verder. Je bent alleen nog maar bezig met wat er is gebeurd en staat met je rug naar de toekomst.

verwerken traumatische bevalling - moeder knuffelt baby

Is het voor jou tijd om verder te gaan?

Ik kan je hierbij helpen

 

Met een heel kort en krachtig traject van 2 sessies van 30 minuten help ik je om alles wat je voor deze bevalling graag had gewild, maar niet hebt gekregen, te doorvoelen en te doorleven.

I
Na de tweede sessie zul je directe opluchting ervaren.
I
Het is net alsof je een last kwijt bent. Je voelt je lichter.
I
Je hoofd en hart zitten weer op een lijn en kunnen rust vinden.
I
Je voelt weer meer verbinding met jezelf, je partner, je kinderen en/of naaste omgeving.
I
Je kunt weer met een open vizier de toekomst tegemoet.

Is dit waar jij naar verlangt?

 

Meld je dan nu aan voor dit korte traject en binnen 14 dagen kun je starten.
Je investering voor dit traject bedraagt €99,- 

 

 Het echt veel beter! Door jouw berichtje realiseerde ik me weer: ik denk eigenlijk nooit meer ‘wat als…’ En ik voel ook echt een soort berusting. Eerst probeerde ik eigenlijk steeds met m’n hoofd m’n gevoel te ‘vertellen’ dat het oké is zoals het is gegaan. Maar nu voel ik het ook echt zo!

En daarnaast voel ik ook wel een soort van trots. Omdat ik iets met m’n gevoel heb gedaan. Voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. En ook voor mijn partner en mij was het heel bijzonder om dit met elkaar te bespreken en te voelen.

Dus ik ben erg dankbaar dat ik in contact met je ben gekomen.

M.