Een bevallingstrauma verwerken in 3 sessies? Dat kan nooit!

Geschreven door Anke Velstra
15 augustus 2022

Een bevallingstrauma verwerken in 3 sessies… dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Dat dachten ook veel van mijn cliënten voordat ze aan het traject begonnen.

En ergens kan ik me dat ook heel erg goed voorstellen. Het beeld wat veel mensen bij trauma en het verwerken van trauma hebben, is heftig en zwaar. Dat je minstens een hele rits sessies nodig hebt en wel een paar maanden onderweg zult zijn.

Waarom is dat bij mij dan anders? Dat leg ik in praktisch ieder kennismakingsgesprek uit en toen ik het vanmorgen weer 2x had gedaan, toen dacht ik… misschien moet ik hier gewoon eens een podcast aan gaan wijden.

Dus toen ik klaar was met alle cliënten voor vandaag, ben ik daar eens rustig gaan zitten. Is dit ook wat jij je (wel eens) hebt afgevraagd? Luister dan zeker naar deze podcast.

Je beluistert hem via jouw favoriete podcast app onder de naam Moedermoed of via onderstaande link. Wil je weten of jouw klachten worden veroorzaakt door je bevalling en of deze manier van werken bij jou past? Schrijf je in voor de gratis masterclass ‘Herstellen van een traumatische bevalling.’

Anke Velstra

Geschreven door: Anke Velstra

Ik ben Anke Velstra, gediplomeerd en ervaren counsellor, bevallingstrauma therapeut & doula gespecialiseerd in bevalangst en bevallingstrauma.

Gerelateerde Posts