Download gratis de checklist: ‘Heb ik last van een bevallingstrauma?’

Je hebt een heftige of traumatische bevalling meegemaakt en sindsdien voel je niet meer dezelfde persoon die je voor de bevalling was.

Je voelt je verdrietig als je terugdenkt aan je bevalling, je hebt weinig energie en hebt last van een kort lontje. Er hoeft maar dit te gebeuren, of de vlam slaat in de pan.

Regelmatig vraag je je af of het misschien je bevalling is die je zo laat voelen, want deze klachten zijn toch echt na de bevalling ontstaan. Misschien heb je zelfs wel eens gegoogeld op de symptomen van een bevallingstrauma. Maar om heel eerlijk te zijn…┬áde symptomen die je daar vond waren zo algemeen, dat je jezelf daarin niet (volledig) herkende.

En ondertussen bikkel je maar in je eentje door, probeer je jezelf als moeder staande te houden, terwijl je de nare gevoelens en emoties die de bevalling bij je oproept, probeert te onderdrukken.

Je weet dat dit zo niet door kan blijven gaan… dan ga je er echt aan onderdoor. En tegelijkertijd voelt de stap om naar de huisarts te gaan voor deze klachten echt als te groot.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang de checklist binnen een paar minuten in je mailbox.

En dat is niet het enige…
Wekelijks ontvang je een mail met nog veel meer praktische tips en waardevolle inzichten.

Gratis e-book, bang voor bevalling

Schrijf je in en ontvang gratis de 7 tips voor meer vertrouwen in je bevalling

Yes, gelukt! Je ontvangt het e-book binnen een paar minuten in je inbox.

Pin It on Pinterest