5-daagse gratis online training
‘In 5 stappen naar meer vertrouwen in je bevalling’

Speciaal voor zwangeren die bevallen spannend vinden

Een zwangerschap is een hele mooie en bijzondere tijd om te mogen meemaken. En toch merk je, nu de bevalling steeds dichterbij komt, dat je het spannend vindt.

Je vindt het spannend, omdat je vorige bevalling zeer heftig of misschien zelfs traumatisch was en je dat nooit meer op die manier wilt meemaken.

Of je bent voor de eerste keer zwanger en je vindt de bevalling spannend, bijvoorbeeld door alle heftige bevallingsverhalen die je van vrouwen op tv, social media en/of in je omgeving hebt gehoord.

Hoe meer de bevalling nadert, hoe banger je wordt. Je krijgt er echt de kriebels van en merkt dat je door deze onrust steeds minder kunt genieten van je zwangerschap. Je wilt niet met deze angst en stress de bevalling ingaan, maar weet ook niet goed hoe je nog een ontspannen gevoel kunt krijgen deze laatste maanden.

 Gelukkig kan het ook anders en om je daarbij een handje te helpen, organiseren Olga ter Hart (doula en eigenaar van baby&co) en Anke Velstra (bevallingscounsellor) de gratis challenge ‘Zo bevalt het beter’.

Van maandag 21 september t/m 25 september 2020 zullen we je elke ochtend om 11.30 live inspireren met waardevolle kennis, inzichten en oefeningen die je helpen om meer grip te krijgen op je angst en om je voor te bereiden op je bevalling.

Kun je er niet live bij zijn in de ochtenden? Geen probleem, de video’s zijn nog enkele dagen terug te kijken.

Meedoen is gratis, vul hieronder je mailadres in en we ontmoeten je graag tijdens de challenge.