Overwin je angst voor de bevalling en creëer een positieve ervaring!

Ja, het is mogelijk, zelfs na een eerdere heftige bevalling

Schrijf je nu in voor de gratis online masterclass

(Kun je er live niet bij zijn? Geen probleem, je krijgt een replay toegestuurd)

⬇️

In deze gratis masterclass onthul ik 10 cruciale sleutels die je kunnen helpen om stress te verminderen en een kalme, zelfverzekerde bevalling te ervaren waarin jij de regie hebt

Z
Leer waarom het vermijden van tl-licht tijdens je bevalling jouw comfort en ontspanning vergroot, waardoor je beter kunt focussen op de geboorte van je baby.
Z
Ontdek waarom bevallen op je rug mogelijk niet de beste houding is voor jou en leer alternatieve posities die de bevalling vergemakkelijken en jouw welzijn bevorderen.
Z
Begrijp waarom de term “geboorteplan” misschien onhandig gekozen is, maar waarom het van cruciaal belang is voor een soepele en stressvrije bevalling. 
Z

Leer effectieve strategieën om stress tijdens je zwangerschap en bevalling zoveel mogelijk te voorkomen, zodat je kunt genieten van deze prachtige periode zonder overweldigd te raken.

Z
Ontdek hoe je de controle tijdens de bevalling kunt loslaten en vertrouwt op je lichaam en je geboorteteam, zodat je zelf de regie behoudt zonder in angst te vervallen.

Schrijf je nu GRATIS in voor de online masterclass en open de deur naar een soepele bevalling zonder stress: